Om oss

Linda Lönell, Frisör med Gesäll- & Mästarbrev har skapat Kalmars första Medlemssalong.

MEDLEMSSALONG – ett koncept med kunden i fokus

BEGRÄNSAT ANTAL MEDLEMMAR

MadeByLindaLönell har ett maxantal när det gäller medlemmar, allt för att behålla maximal service och lugn på salongen. Över 95% av medlemmarna bokar en ny tid direkt efter sin behandling vilket bidrar till kontinuitet i behandlingsfrekvensen och bevarar lugnet på salongen då telefonen sällan ringer och stör.

RELAXRUM
På salongen finns ett särskilt Relaxrum där du som kund får en skön hårtvätt separerat från övriga lokalen i en schamponeringsstol med inbyggd massage. Du får njuta en stund med dämpad belysning och lugn musik i bakgrunden. En stunds skön avkoppling och nedvarvning från din stressiga vardag.

PF – PERSONLIG FRISÖR
Att ha en personlig frisör innebär att just dina unika egenskaper lyfts fram på ett personligt sätt av en erfaren specialist som också du känner dig trygg med. Alla är olika och har olika önskemål när man går till en behandling och därför får varje kund vid sitt första besök en personlig konsultation om vad just du som kund förväntar dig av dina frisörbesök. Detta noteras sedan i din personliga kundjournal som följer med dig under hela ditt medlemskap. Utifrån din kundjournal anpassas behandlingen för att lyfta fram dina unika fördelar för att sedan anpassa din stil efter dina önskemål. Det kan gälla allt från hår och skönhetsvård till stil- och skönhetsråd.

BRÖLLOP
Gäller det bröllop erbjuder MadeByLindaLönell ett helhetskoncept som även innefattar allt från att visa rätt riktning och forma era idéer till praktisk planering, kontakter och genomförande av ceremonier. Av en bröllopskoordinator kan ni  få värdefulla tips och råd av en person med ovärderlig erfarenhet som känner till leverantörer och företag i er omgivning. En bröllopskoordinator är en opartisk planerare i ett ofta stressigt sammanhang med många välmenande, men inte alltid så välkomna, åsikter. Er bröllopskoordinator kan minska stressen och vara ett värdefullt bollplank med sin erfarenhet av många olika bröllopstyper, regler, normer och situationer. MadeByLindaLönell kan även erbjuda sina klienter tillgång till rättslig rådgivning inför ert bröllop hos en jurist med specialkunskaper inom familjerätt.

GESÄLL- OCH MÄSTARBREV
Efter frisörutbildningen kan man visa sin kompetens genom ett gesällprov. Efter godkänt prov erhålls ett Gesällbrev som är ett bevis på att frisören uppfyller branschens krav på yrkeskunnande. Nästa steg är ett Mästarbrev som ett unikt erkännande av frisörens yrkeskunskaper. Mästarbrevet är en kvalitetsgaranti och ger kunden besked om frisörens yrkeskompetens i Sverige och internationellt. För Mästarbrev krävs minst sex års erfarenhet inom yrket och mästarutbildning i företagande, marknadsföring ledarskap mm. Frisören måste vara verksam i yrket och uppfylla de av branschen fastställda normer. Mästarbreven regleras av lagen (SFS 1995:1255) och förordningen (SFS 1995: 1256).

Konceptet MadeByLindaLönell grundades år 2014 av Linda Lönell. Linda har över 20 års branscherfarenhet och i frisöryrket har hon erhållit både Gesäll- och Mästarbrev. Linda är utbildad hårolog och har lång erfarenhet som färgtekniker. Hon har också specialiserat sig på bruduppsättningar och är en av Sveriges första utbildade Bröllopskoordinatorer.

FRISÖR- OCH SALONGSKONSULT
Linda har även arbetat som frisör- och salongskonsult där hon hjälper andra i branschen med sina verksamheter. I konceptet MadeByLindaLönell erbjuder Linda sina tjänster som frisör- och salongskonsult till andra salonger i Sverige och internationellt. Både nystartade som inarbetade salonger efterfrågar dessa tjänster och Linda ser det som en utmaning och en mycket givande personlig utveckling att få dela med sig av sina erfarenheter efter många år i branschen.

MEDLEMSFÖRMÅNER
MadeByLindaLönell anordnar också olika evenemang för alla medlemmar varje månad. Allt ifrån externa föreläsningar och modevisningar, allmän skönhetsrådgivning, olika provningar, hjälp till småbarnsföräldrar (exempelvis hur man kan hjälpa sina barn med håruppsättningar m.m.), stilkonsultationer m.m. Vidare finns olika samarbetspartners som ger medlemmar specialerbjudanden.

HÅRPRENUMERATION
MadeByLindaLönell erbjuder även sina medlemmar att prenumerera på sin hårvård. Genom att betala en liten summa varje månad så ingår ett visst antal behandlingar som exempelvis klippning och färg. Det finns olika paket att prenumerera på beroende på hur ditt behov ser ut.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial